OVING CONSTRUCTIE IS VCA-P EN NEN-EN-1090 EXC3 GECERTIFICEERD - VRAGEN? +31-(0)524-531271 

contact of volg ons

Oving constructie | Flexibel in staal   Schoonebeek  2
van bordes tot telescoop
projecten

Oving Constructie staat voor ontzorgen

Elk project wordt met evenveel enthousiasme aangegaan

Wanneer het ruwe materiaal bij ons in de loods aankomt zien wij niet een berg ruw staal maar de contouren van een ijzersterk eindproduct. Bezoek Schiphol, Pernis, het industrieterrein van Delftzijl of een fabriek in Stadskanaal; overal zie je bordessen, torens of trappen geleverd door Oving. En elk product is met enorme zorg en verantwoordelijkheid samengesteld. Elk product. Wat soms zelfs verscheept wordt naar Peru, Japan of een haven in Afrika. Met gepaste trots laten we hier een keur aan projecten zien: 

radiotelescoop dwingeloo

Voor de intensieve restauratie van de beroemde radiotelescoop in Dwingeloo werd Oving ingeschakeld om de enorme constructie in haar geheel te restaureren. Over het gehele proces is een prachtige documentaire gemaakt.

taqa gasopslag alkmaar

Op de bekende gasopslag van TAQA Onshore locatie Boekelermeer bij Alkmaar heeft Oving Constructie de constructie mogen maken voor een tent met een grote overspanning. Het is één van de grootste tenten met deze vrije overspanning in Europa. De constructie is dan ook op basis van unieke specificaties loeistevig en bestand tegen ruige condities gebouwd.

solid soda

Je hebt trappen en je hebt trappen. Vanuit Solid Soda kwam de opdracht om een torentrap te ontwikkelen van maar liefst 30 meter+ hoog. Laat dat nu toevallig onze expertise zijn! De relingdelen werden na productie geel nat gelakt en andere delen blauw nat gelakt. Noest, weerbestendig en vooral heel hoog.

Mooie opdracht Bio MCN

Oving Constructie heeft de opdracht gekregen van Bio MCN – Delfzijl om de bestaande Burner Feed Ducts van de M2 installatie 1 op 1 te vervangen door 8 stuks nieuwe exemplaren. De Burner Feed Ducts worden in de hal in Schoonebeek compleet in elkaar gelast, inclusief supporting en branches, voorzien van een coating waarna deze op transport gaan naar Delfzijl.

constructies nouryon 

Nouryon, het voormalige Akzo Nobel, uit Rotterdam schakelt met regelmaat de expertise in van Oving Constructie.

Op de vele 'plants' waar Nouryon haar complexe producten voorbereidt en vervaardigd staan bordessen, trappen en andere in Schoonebeek vervaardigde constructies.

Historische kraan Royal Bodewes

Deze prachtige kraan uit 1946 hebben wij mogen voorzien van een nieuwe trap, zodat de bereikbaarheid voor onderhoudwerkzaamheden weer veilig is.In samenwerking met A&I Kwant is de kraan 3D gescand en vervolgens zijn de gaten voor de bouten mbv total station exact uitgezet.

RVS trappen

RVS trappen is een van de vele producten die de vakmensen van Oving Constructie dagelijks produceren.

Ook deze trap is geheel custom made.

DFE Pharma 13

Project Duitsland

Oving Constructie laat zich niet tegenhouden door landsgrenzen.
Voor een opdrachtgever in Duitsland (Frankfurt) heeft Oving Constructie vele constructies mogen engineeren, fabriceren, conserveren en op locatie monteren.

Projecten 1

Diverse projecten

Vele bedrijven in de Olie & Gas, petro-chemie en de voedingsindustrie schakelen met regelmaat de expertise in van Oving Constructie. Op vele ‘plants’ van hoog risico zones op gas plants tot aan high care zones in voedingsmiddelen fabrieken overal kun je bordessen, trappen en allerlei andere constructies van Oving Constructie vinden. Wij zijn dan ook trots dat wij onze vakmanschap op al deze locatie mogen laten zien.

Dakkapel v1

Aluminium Dakkapel

Aluminium behoort ook tot de specialiteit van Oving Constructie. Zo hebben we voor een woning een prachtige Aluminium dakkapel mogen maken.

Leidingbrug Gerkes

Leidingbrug Gerkesklooster

Leidingbruggen is wat de vakmensen van Oving Constructie veelvuldig maken. Van 3D scan t/m montage. Oving Constructie ontzorgt. Zo hebben wij ook hier de brug inclusief leidingen op z’n plek gehesen. Hierdoor heeft de klant zo weinig mogelijk hinder van de werkzaamheden op locatie.

Leidingbrug Lochem 1

Leidingbrug Lochem

Oving Constructie heeft voor een trouwe opdrachtgever en prachtige leidingbrug van ca. 75 meter mogen plaatsen. Ook voor dit project heeft Oving Constructie de klant volledig ontzorgt door niet alleen de staalconstructie maar ook de leidingen inclusief tracing en isolatie te verzorgen. De complete brug inclusief leidingen  is in 3 delen in Schoonebeek samengebouwd en op speciaal transport vervoert naar locatie alwaar deze vanaf de vrachtwagen gelijk op de z’n plek gemonteerd is.

RWZI Amersfoort

RWZI Amersfoort

Ook op diverse RWZI locatie in Nederland vind je de prachtige producten van Oving Constructie.
Zo hebben we voor de RWZI in Amersfoort een aluminium afdekking een diverse aluminium bordessen mogen engineeren, fabriceren en monteren.

RVS bordes Oving Constructie

RVS bordes

Oving Constructie is ook zeer sterk in RVS werk. Het prachtige bordes is hier een bewijs van. Wij hebben hier in een krappe ruimte tussen alle tanks een RVS bordes mogen bouwen. Middels een Hoeflon kraan in samenwerking met de firma Mammoet is dit zeer accuraat geplaats. En uiteraard de veiligheid zoals vanzelfsprekend hoog in het vaandel gehouden.

Solid Soda 1

SOLID SODA

Voor een trouwe opdrachtgever heeft Oving Constructie een mooie silo constructie met trappentoren mogen bouwen. Oving Constructie heeft ook hier de opdrachtgever compleet ontzorgt. Zo hebben wij de complete fundatie inclusief heiwerkzaamheden verzorgt en vanzelfsprekend alle constructie staal inclusief 30 meter hoge trappentoren. Van engineering tot en met montage Oving Constructie ontzorgt.

 

Verladingbordes Oving Constructie

Verladingsbordes

Dagelijks zijn op alle fabrieken veel tank transporten van producten. Uiteraard dient het verladen ook veilig uitgevoerd te kunnen worden. hiervoor heeft Oving Constructie een verladingsbordes met een bedieningshekwerk gefabriceerd en gemonteerd.