OVING CONSTRUCTIE IS VCA-P EN NEN-EN-1090 EXC3 GECERTIFICEERD - VRAGEN? +31-(0)524-531271 

contact of volg ons

Oving constructie | Flexibel in staal   Schoonebeek  3
oving constructie
bij oving zit je goed

Een ijzersterk vertrouwen in een goed eindresultaat. Dat spreekt voor zich.

“Als grootste aardappelzetmeelproducent is Avebe afhankelijk van bekwame en betrouwbare toeleveranciers en contractors. Oving Constructie behoort al sinds jaar en dag tot deze groep.

Opdrachten verstrekt aan Oving Constructie worden effectief, met de juiste kwaliteit en op tijd opgeleverd, iets wat voor een volcontinu- en campagnebedrijf een absolute must is.

Verder kenmerkt Oving Constructie zich door de persoonlijke benadering en het proactief meedenken in oplossingen.

Een mooi en goed bedrijf uit de regio!”

Dhr. H. Kolk

Director Investment, Development & Portfolio Management, Avebe

Avebe

“Compass is een managing contractor in de Energie, Communicatie en ITS branche. Onze aanpak gaat uit van een sterke keten waarin partners samenwerken vanuit vakmanschap en gedeelde kernwaarden. Wij zoeken partners die bij ons passen en ons aanvullen met betrekking tot kennis en kunde. In Oving Constructie hebben wij zo’n partner gevonden, vakmensen met een ongelofelijke drive en passie.

Compass heeft vanuit haar raamcontract met rijkswaterstaat mooie projecten weten te realiseren. Hierin kwam duidelijk naar voren dat Oving Constructie alleen genoegen neemt met de beste kwaliteit. Zij kwamen vanuit vakmanschap met optimalisatie voorstellen.

Marinus is een man van zijn woord die met zijn hart leidinggeeft aan een bedrijf dat voor grote namen in de industrie werkt, zoals Akzo, Vopak en NAM.”

Dhr. W. Schoonderwoerd

Directeur, Compass

Compass

“In de afgelopen jaren heeft Oving Constructie zich bewezen als een solide partner voor Kisuma Chemicals B.V.

Oving Constructie heeft in deze tijd meerdere kleine projecten en een aantal grotere projecten bij ons opgeleverd. De aanpak was plezierig en doelgericht. Er werd flexibel een concurrerende, maar vooral duurzame oplossing aangedragen. De voorbereiding van de projecten is steeds gedegen geweest. En de oplevertermijn is gehaald, waarbij de onderdelen ook op de bestaande installatie daadwerkelijk passen en tijdverlies, opnieuw inmeten, aanpassen en ander storend meerwerk voorkomen wordt. Daarnaast wordt de veiligheid in de voorbereiding en tijdens het werk goed gewaarborgd. En worden de projecten correct opgeleverd en schoon achter gelaten.

Kortom een partner die zich committeert aan de gemaakte afspraken.”

Dhr. M. Oolbekkink

Managing Director, Kisuma Chemicals B.V.

Kisuma
Referenties Oving

“Oving Constructie heeft zich als leverancier van NOBIAN IC BV (Delfzijl), in de afgelopen jaren bewezen als betrouwbaar en flexibel. Hierbij is ‘afspraak = afspraak’ van toepassing.

Met de behaalde NEN 1090-2 EXC 3 certificering voldoet Oving Constructie aan de wettelijke eisen m.b.t. het zelfstandig mogen leveren van dragende staalconstructies. Hiermee kan Oving Constructie zijn klanten blijven voorzien in een breed scala aan staalconstructie activiteiten.

Verder heeft Oving Constructie zich in de afgelopen jaren op het gebied van veiligheid en kwaliteit ook bewezen als een betrouwbare partner. Dit is helaas niet altijd vanzelfsprekend!”

Dhr. A. van Hoek

Category manager Technical Services & Process Automation Technologies Procurement, NOBIAN Industrial Chemicals B.V.
Nobian

“Oving Constructie is al sinds vele jaren een zeer gewaardeerde partner voor Dow Chemical B.V. Delfzijl.

Veiligheid, flexibiliteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid zijn kernwaarden die Oving Constructie typeren en hierop berust onze jarenlange goede samenwerking.”

Dhr. H. van de Worp

Site Leader Dow Benelux B.V. Delfzijl, Dow Benelux B.V.
Dow Chemical